Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Ékszer felvásárlás ingyenes értékbecsléssel, kiemelten magas áron

Ékszer felvásárlás

Nem tudja pontosan arany, ezüst vagy drágaköves ékszere értékét?

Szeretné megismerni ékszere korrekt értékét?

Jöjjön a Vörösvári út 15. szám alatt lévő galériánkba, és ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat igénybe véve ismerje meg kockázat és kötelezettség nélkül értékes ékszere korrekt értékét.

Bárhogy is lesz, megismeri ékszere korrekt értékét, és akár felbecsült ékszere, akár az érte kapott készpénz birtokában lép ki galériánkból, Ön elégedett lesz.

Milyen ékszereket becsülünk fel Önnek ingyenes értékbecsléssel?

Briliáns és drágaköves ékszereket, arany és ezüst foglalattal, medálokat, brossokat, kitűzőket, nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket felbecslünk Önnek ingyenesen, mindenféle kötelezettség nélkül.

Kifejezetten magas árat tudunk adni a kézzel készített, ötvösmesterek keze munkáját magán viselő, kézműves motívumokkal díszített briliáns és drágaköves ékszereiért.

Miért tudunk Önnek ötvösmester által készített briliáns és drágaköves ékszeréért szinte visszautasíthatatlan ajánlatot adni?

Svájci befektetői hátterünkkel, és több évtizedes ékszerbecsüs szakmai tapasztalatunkkal szeretettel várjuk galériánkban ékszereivel. Bármilyen ékszerét ingyenesen felbecsüljük, és korrekt áron felvásároljuk Öntől, ha elégedett az ajánlatunkkal.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére