Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Korrekt régiségkereskedő korrekt szolgáltatással várja Önt az Óbuda Óra Ékszer galériában

Az Ön tájékoztatására megkérdeztük régi ügyfeleinket, hogy mivel érdemeltük ki a bizalmukat.

Biztos lehet benne, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy Ön elégedetlen legyen velünk.

Visszatérő ügyfeleinkkel kölcsönösen előnyös feltételekkel megkötött újabb és újabb üzletekből, és az ajánlásaikból élünk. Elégedett ügyfeleink ajánlanak bennünket ismerőseiknek, barátaiknak. Ha viszont valamilyen okból elégedetlenek lennének velünk, akkor az ajánlásuk helyett még azt is letagadnák, hogy valaha is találkoztak velünk. Ez utóbbit nem engedhetjük meg magunknak, mert ajánlásaik nélkül megcsappanna a galériánkba betérők száma, és felkopna az állunk.

A korrekt értékbecslésen alapuló, kölcsönösen előnyös feltételekkel megkötött és fenntartott üzleti kapcsolatok biztosítják galériánk jövőjét, ezért jó hírünk, nevünk fenntartásának záloga ügyfeleink, és ezzel együtt az Ön korrekt és kölcsönösen előnyös kiszolgálása.

Azért dolgozunk, hogy Ön is korrekt szolgáltatásunkkal elégedett ügyfeleink közé kerüljön, és újra visszatérjen hozzánk, és ajánljon bennünket ismerőseinek és barátainak.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére