Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Ezt kérdezi Ön is régisége értékbecslésével, felvásárlásával kapcsolatban?

 1. Nem szeretném eladni értékes régiségemet, de fel szeretném becsültetni. Lehetséges ez Önöknél?
  Igen, természetesen. Ha ragaszkodik régiségéhez, és szeretné megtudni értékes régisége korrekt értékét, akkor is várjuk az Óbuda Óra Ékszer galériában. Becsüseink felbecsülik régisége értékét, és az értékbecslés minden esetben díjtalan.
   
 2. Tényleg ingyenes az értékbecslés?
  Igen ingyenes. Várjuk Önt galériánkban bármilyen régiségének az értékét szeretné megismerni. Értékbecslés szolgáltatásunk díjtalan.
   
 3. Hány éve vannak a szakmában az Önöknél dolgozó becsüsök?
  Régiség és műtárgy becsüseink már több évtizede dolgoznak a szakmában.
   
 4. Hogyan történik az üzletkötés, ha elfogadom az ajánlatukat?
  Ha Ön régiségéért elfogadja becsüs kollégánk ajánlatát, akkor a megállapodott összeget azonnal, készpénzben fizetjük ki galériánkban.
   
 5. Hány ember lehet benn az üzletben, miközben becsültetem a tárgyamat?
  Értékbecslés szolgáltatásunk nemcsak díjtalan, hanem teljes diszkrécióval is történik. Ezért csak Ön lehet benn és az értékbecslést végző becsüs munkatárs.
   
 6. Nem érek oda nyitva tartási időben. Csak 17 óra utánra tudok odaérni Önökhöz. Mit tegyek?
  Hívjon bennünket a +36-30-498-3005-ös számon, és egyeztetünk egy Önnek is megfelelő időpontot, amikor várjuk galériánkban, akár nyitvatartási időn túl is.
   
 7. Hétköznap nem tudok elmenni Önökhöz. Szombaton nyitva vannak?
  Szombaton is nyitva vagyunk reggel 8 órától 13 óráig. De ha nem tud ideérni 13 óráig, akkor természetesen előre megbeszélt időpontban akár szombaton délután vagy vasárnap is várjuk Önt az Óbuda Óra Ékszer galériában. Hívjon bennünket a +36-30-498-3005-ös számon, és egyeztetünk egy megfelelő időpontot értékes régisége felméréséhez.
   
 8. Nincs időm elmenni Önökhöz, de szeretném, ha felbecsülnék a régiségem értékét. Hogyan lehetséges ez?
  Ha nem tud eljönni galériánkba, akkor mi keressük fel Önt. Hívjon minket telefonon, és egyeztetünk egy időpontot, amikor becsüseink házhoz mennek Önhöz, és szívesen állnak rendelkezésére ingyenes értékbecslés szolgáltatásukkal. Az értékbecslés helyszíni felméréskor is minden esetben díjtalan. Ha pedig Ön mégis úgy dönt, hogy megválik régiségétől, akkor becsüseink a helyszínen azonnal készpénzben fizetnek Önnek.
   
 9. A becsüseikről szeretnék érdeklődni. Megbízhatok bennük?
  Becsüseink több évtizedes szakmai tapasztalatukkal és korrekt, megbízható szolgáltatással várják Önt galériánkban. Nem is lehetne ez másképp, hisz ellenkező esetben galériánk rossz hírét keltenék, amit semmiképpen sem engedhetünk meg magunknak.
   
 10. Szeretnék elmenni Önökhöz. Hogyan jutok el oda?
  Óbuda Óra Ékszer galériánk Budapest III. kerületében, Budán, a Vörösvári út 15. szám alatt található. Autóval és tömegközlekedési járművekkel is könnyen megtalál bennünket.
  • Autóval meg tud közelíteni minket a pesti oldalról a Hungária körúton, majd a Róbert Károly körúton, az Árpád hídon átkelve Budára, és Budáról is, a Flórián tér irányába haladva. Parkolóhelyet is talál galériánk közvetlen közelében.
  • Tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető galériánk Budapest forgalmas csomópontjairól, például a Boráros térről, a Blaha Lujza térről, vagy a Népliget felől. Nézze meg, hogy ezekről a forgalmas csomópontokról, hogyan juthat el hozzánk.
 11. Óbuda Óra ÉkszerAutóval megyek. Hol tudok leparkolni?

Választ kapott régisége értékbecslésével vagy felvásárlásával kapcsolatos kérdésére?

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére