Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Régiségkereskedés Budapest III. kerületében, a Vörösvári út 15. szám alatt

Szeretné megismerni régisége korrekt értékét?

Korrekt értékelésen alapuló ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat kockázat nélkül veheti igénybe, hisz régiségének értékbecslése minden esetben díjtalan az Ön számára.

Várjuk az Óbuda Óra Ékszer galériában hétfőtől péntekig 10-től 17 óráig és szombaton 8-tól 13 óráig. Ha nem megfelelő ez az időpont, akkor előzetes telefonos egyeztetéssel bármelyik Önnek megfelelő időpontban. 

Régiségkereskedés Budapest III. kerületében a Flórián tértől 300 méterre, a Vörösvári út 15-ben

Galéria tulajdonos: Gomann Evelin egyéni vállalkozó

Korrekt értékbecslésen alapuló, kölcsönösen előnyös feltételekkel megkötött és fenntartott üzleti kapcsolatok specialistája.

Tevékenység: Arany, ezüst felvásárlás, hagyaték felvásárlás. Régiségkereskedés, régiség felvásárlás Budapest III. kerületében, Óbudán, a Flórián tértől 300 méterre.
Telephely (galéria): 1035. Budapest, III. kerület, Vörösvári út 15.
Mobil: 06 30 498-3005
E-mail: info@obudaoraekszer.hu
Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig: 10-től 17 óráig, szombaton 8-tól 13 óráig, illetve telefonos egyeztetéssel az Önnek megfelelő időpontban

Adószám: 69156609-1-41

Hogyan jut el az Óbuda Óra Ékszer galériába?

Népliget felől

A Népligetnél felszáll az 1-es villamosra a Bécsi út/Vörösvári út felé. Az 1-es villamos végigjön a Hungária és a Róbert Károly körúton, többek között a Puskás Ferenc Stadion, a Zugló vasútállomás mellett elhaladva, az Árpád hídon átkelve Budára, és a Flórián téren áthaladva. A villamosról a Flórián teret követő Óbudai Rendelőintézet megállónál szálljon le. A villamosmegállótól 50 métert visszafelé gyalogolva találja meg galériánkat.

Örs vezér teréről

Az Örs vezér terén felszáll a 2-es metróra, és a Puskás Ferenc Stadionnál átszáll az 1-es villamosra Buda felé, a Bécsi út felé.  Az 1-es villamossal többek között a Zugló vasútállomás mellett elhaladva, az Árpád hídon kel át átkelve Budára, és a Flórián téren áthaladva. A villamosról a Flórián teret követő Óbudai Rendelőintézet megállónál szálljon le. A villamosmegállótól 50 métert visszafelé gyalogolva találja meg galériánkat.

Blaha Lujza tértől

A Blaha Lujza téren felszáll a Zugló vasútállomás felé közlekedő buszjáratok valamelyikére (5; 7; 7E; 8E; 133E), és Zugló vasútállomásnál átszáll az 1-es villamosra Buda felé. Az 1-es villamosról az Árpád hídon áthaladva, a Flórián téri megállót követő Óbudai rendelőintézet megállóban szálljon le. A megállótól 50 métert visszafelé gyalogolva éri el galériánkat.

Bosnyák tértől

A Bosnyák téren felszáll a Zugló vasútállomás felé közlekedő buszjáratok valamelyikére (7; 7E; 8E; 133E), és a Zuglói vasútállomásnál átszáll az 1-es villamosra Buda, a Bécsi út felé. Az 1-es villamosról Budára átérve a Flórián téri megállót követő Óbudai rendelőintézet megállóban szálljon le. A megállóból 50 métert visszafelé gyalogolva éri el galériánkat.

Boráros tértől

A Boráros téren szálljon fel a 4-es vagy 6-os villamosra, és utazzon a Blaha Lujza térig. A Blaha Lujza téren szálljon fel a Zugló vasútállomás felé közlekedő buszjáratok egyikére (5; 7; 7E; 8E; 133E). A buszról Zugló vasútállomásnál szálljon át az 1-es villamosra Buda felé. Az 1-es villamossal az Árpád hídon áthaladva, a Flórián téri megállót követő Óbudai rendelőintézetig utazzon. Itt szálljon le a villamosról, és a megállótól 50 métert visszafelé gyalogolva éri el galériánkat.

Óbuda Óra Ékszer parkolásSzemélygépkocsival

A pesti oldalról legegyszerűbben a Hungária körúton, majd a Róbert Károly körúton végighaladva, az Árpád hídon Budára átkelve juthat el galériánkba. A Flórián téren áthaladva menjen tovább a Vörösvári úton, és a második utcánál, a Váradi utcánál forduljon jobbra, és az első lehetőségnél ismét jobbra. A pirossal jelzett helyen sok parkoló helyet talál galériánk közelében.

Buda felől érkezve a legkönnyebben a Flórián tér felé haladva érhet el bennünket. A Flórián téren forduljon a Vörösvári útra, a Bécsi út felé, és a Vörösvári úton haladva a második utcánál, a Váradi utcánál forduljon le jobbra, majd az első lehetőségnél újra jobbra. A képen pirossal jelzett helyen sok parkoló helyet talál majd galériánk közelében.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére