Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Kovács Margit kerámia felvásárlás azonnali készpénzfizetéssel

Kovács Margit Győrben született Kossuth-díjas kerámia művész, érdemes és kiváló művész. Kerámia és szobrászművészete során kisplasztikák, reliefek, korongolt dísztárgyak, kerámiák alkotásával foglalkozott. A pályája elején porcelánból alkotó művész később samottra váltott, és még kifejezőbb mintázással, formázással újabb és újabb témákat dolgozott fel.

Kovács Margit emberközpontúságot sugárzó művészetével rendkívül gazdag életművet alkotott, és ezt nemcsak csodálatos alkotásai, hanem számtalan nemzetközi és hazai elismerése is bizonyítja.

Galériánkban azonnali készpénzfizetéssel, kiemelten magas áron vásároljuk fel Kovács Margit kerámia szobrait, kisplasztikáit, és a művésznő egyéb alkotásait.

Akkor is várjuk az Óbuda Óra Ékszer galériánkban, ha nem szeretné eladni Kovács Margit kerámiáját, csak szeretné megismerni értékes műalkotása korrekt értékét. Vegye igénybe ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat Kovács Margit dísztárgya pontos értékének megismeréséhez.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére