Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Porcelán felvásárlás kiemelten magas áron, készpénzért

Porcelán felvásárlás

Neves porcelán étkészlete, egyedi kerámia figurái vannak?

Porcelán készlete vagy figurái pontos értékét szeretné megismerni?

Jöjjön el a Vörösvári út 15. szám alatt lévő galériánkba, és vegye igénybe ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező porcelán becsüseink várják Önt értékes porcelán ritkaságával galériánkban.

Ha nem értékesít, csak tájékozódik a piacon, és érdeklődik a porcelán felvásárlási árak után, akkor is bátran nyissa ránk galériánk ajtaját. Használja csak több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező becsüs munkatársunk szaktudását, és vegye igénybe ingyenes értékbecslését. Ne szalassza el a lehetőségét annak, hogy kockázat és kötelezettség nélkül megismerje értékes porcelán tárgya korrekt értékét.

Eladó porcelán étkészlete vagy porcelán figurái vannak?

Ha valóban egyedi porcelán étkészletével, vázájával, porcelán figurájával felkeres bennünket a Keleti Aranyházban, akkor egy szinte visszautasíthatatlan ajánlattal várjuk. A porcelán felvásárlás ára nem fog csalódást okozni Önnek.

Első olvasásra talán hitetetlennek tűnik az ajánlatunk, de mégis igaz. Erről pedig Ön azonnal meg is győződhet, ha felkeres bennünket.

Egyedi porcelán készletére vagy figurájára vonatkozó visszautasíthatatlan ajánlatunknak a titka egyáltalán nem hétpecsétes titok. Sőt még csak nem is titok.

Visszautasíthatatlan porcelán ajánlataink hátterében svájci befektetőink vannak. Ők azok, akik bolondulnak a hiánytalanul meglévő neves porcelán étkészletekért, figurákért, és ezért nem restellnek mesés összegeket ajánlani egy-egy valóban egyedi, míves porcelán készletért.

Befektetőink megbízásából lehetnek porcelán becsüseink olyan nagyvonalúak porcelán ritkasága ingyenes értékbecslésekor.

Ha pedig valóban nem tud ellenállni a porcelán készlete, figurája vagy bármilyen dísztárgya felkínált ellenértékének, akkor munkatársunk azonnal készpénzzel fizet is Önnek.

Milyen porcelán dísztárgyakat értékelünk fel Önnek ingyenes értékbecsléssel?

Porcelán becsüs munkatársunk kiemelten magas áron tudja felértékelni Herendi porcelán étkészletek, figurák, kínálók, vázák, bonbonierek és lámpák értékét.

Ugyanebben a kiemelten magas áras kategóriába esnek a Zsolnay porcelán étkészletek, figurák, vázák, kaspók, virágtartók és a különféle figurák.

Amikor a magas felvásárlási árakról van szó, akkor nem maradnak le a sorban a Meisseni porcelán készletek sem.

Ha eladni vagy felértékelni való porcelánja van, akkor jöjjön el galériánkba, és vegye igénybe becsüseink évtizedes szakmai tapasztalaton alapuló ingyenes értékbecslés szolgáltatását.

Galériánkban bármilyen porcelán dísztárgyát felértékeljük Önnek ingyenesen, mindenféle kötelezettség nélkül.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére