Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Régiségek felvásárlása ingyenes értékbecsléssel, korrekt áron

Nem szeretné eladni értékes régiségét, csak arra kíváncsi, hogy mennyit is ér az Ön antik ritkasága?

Ha szeretné tudni korrekt áron mennyit ér az Ön régisége, akkor mindössze annyit tegyen meg, hogy jöjjön el galériánkba.

Ha úgy látja, hogy már nem ér ide nyitvatartási időben, 17 óráig, akkor ennél egy kicsivel több dolga van. Egy telefonhívásra is szüksége lesz ahhoz, hogy megvárjuk Önt, és ingyenesen felbecsüljük régiségét. Ebben az esetben a +36-30-498-3005-ös számon várjuk a hívását, hogy megvárhassuk Önt.

Ha pedig bármilyen nyomós oka miatt nem tud eljönni galériánkba, akkor kérje ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat otthonába. A +36-30-498-3005-ös számon várjuk hívását, hogy egy Önnek megfelelő időpontban felkereshessük Önt, és megállapítsuk ingyenesen régiségei korrekt értékét.

Évtizedes tapasztalattal rendelkező arany, ezüst és régiség becsléssel foglalkozó munkatársaink az Ön telefonhívására és engedélyére várnak, hogy megállapíthassák régisége korrekt értékét az Önnek megfelelő időpontban és helyen.

Szolgáltatásunknak az Ön számára nincs kockázata, hisz korrekt felmérésen alapuló értékbecslésünk és a kiszállás díjtalan.

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére