Hívjon minket
központi galériánkban, a Vörösvári úton
+36-30-498-3005
Jöjjön el hozzánk
Budapest, III. kerület,
Vörösvári út 15.

Zsolnai porcelán felvásárlás kiemelten magas áron

Zsolnay porcelán felvásárlás

Galériánk kiemelten magas áron vásárol Zsolnay étkészletet, figurákat, vázát, kaspót, kávés készletet, süteményes készletet, teás készletet és mindenféle Zsolnay figurát és tárgyat.

Eladó Zsolnay étkészlete vagy bármilyen tárgya van?

Ha Zsolnay porcelán étkészletével, kávés, teás vagy süteményes készletével, vázájával, kaspójával vagy Zsolnay figurájával eljön hozzánk a Vörösvári út 15. szám alatt található galériánkba, akkor mi egy szinte visszautasíthatatlan ajánlattal várjuk.

Zsolnay porcelán készleteket 100.000 forinttól akár 5.000.000 forintig is terjedő áron vásárolunk fel.

Első olvasásra talán nehéz elhinni ezt, de attól még igaz. Ajánlatunk visszautasíthatatlanságától pedig azonnal személyesen is meggyőződhet, ha felkeres bennünket.

Zsolnay porcelán étkészletére, teás vagy kávéskészletére vonatkozó kiemelten magas ajánlatunknak a titka egyáltalán nem olyan nagy titok. Olyannyira nem, hogy most azonnal el is mondjuk Önnek.

Svájci befektetőink állnak Zsolnay porcelán készletére, tárgyaira vonatkozó kimagasló ajánlataink mögött. Ők azok a Zsolnay gyűjtő szenvedéllyel megáldott gyűjtők, akik valósággal szerelmesei Zsolnaynak, és bolondulnak a hiánytalanul megőrzött Zsolnay étkészletekért, kávés, teás készletekért, figurákért. Gyűjtő szenvedélyük olyan magas hőfokon ég, hogy nem restellnek mesés összegeket ajánlani egy-egy hibátlan és hiánytalan Zsolnay készletért.

Az ő megbízásukból lehetnek Zsolnay porcelánját értékelő becsüseink olyan nagyvonalúak Zsolnay ritkasága ingyenes felbecslésekor.

Ha pedig Ön olyan összeget hall Zsolnay dísztárgya felbecslésekor, aminek nem tud ellenállni, akkor munkatársunk azonnal készpénzzel fizet is Önnek.

Csak a korrekt értékét szeretné megismerni Zsolnayjának?

Ekkor is jöjjön el hozzánk, mert várjuk ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkkal. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező porcelán becsüseink várják Önt értékes Zsolnay porcelánjával.

Ha nem szeretné eladni Zsolnayját, csak tájékozódik a Zsolnay készletek és figurák áráról, akkor támaszkodjon több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező becsüs munkatársunk szaktudására, és vegye igénybe ingyenes értékbecslését.

Miért szalasztaná el annak a lehetőségét, hogy kockázat és kötelezettség nélkül megismerje Zsolnay készlete korrekt értékét?

       
Várjuk Önt galériánkban
Képek csatolása:
Annyiszor kattintson a "Kép hozzáadása" gombra, ahány képet szeretne feltölteni!

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Munkaidőben 1 órán belül, munkaidőn kívül a következő munkanap visszahívjuk.
Visszahívást kérek
értékeim korrekt felmérésére